Home / افغانستان / افغانستان څو ورځې وروسته لوبې لري؟

افغانستان څو ورځې وروسته لوبې لري؟

Related image

افغانستان ایرلینډ سره په ۸م مارچ لومړۍ شل اوریزه سیالي لري پسې دوه نورې شل اوریزه سیالي دي

د یو ورځنیو سیالیو لړۍ به په ۱۵م مارچ پیل شي او تر ۲۴ مارچ به دوام وکړي

په وروستیو کې د اې کپ ۴ ورځنۍ لوبه ده چې په ۲۸م مارچ شروع کیږي او تر ۳۱م مارچ به دوام وکړي

DATE AND MATCH TIME
  • Wed Mar 8 (20 ovs)14:00 local (08:30 GMT | 09:30 CET)
                                                                        1st T20I Afghanistan v Ireland Greater Noida Sports Complex Ground
  • Fri Mar 10 (20 ovs)14:00 local (08:30 GMT | 09:30 CET)
       2nd T20I Afghanistan v IrelandGreater Noida Sports Complex Ground

  • Sun Mar 12 (20 ovs)14:00 local (08:30 GMT | 09:30 CET)
    3rd T20I Afghanistan v IrelandGreater Noida Sports Complex Ground

  • Wed Mar 15 (50 ovs)09:30 local (04:00 GMT | 05:00 CET)
    1st ODI Afghanistan v IrelandGreater Noida Sports Complex Ground, Greater NoidaLIVE

  • Fri Mar 17 (50 ovs)09:30 local (04:00 GMT | 05:00 CET)
    2nd ODI Afghanistan v IrelandGreater Noida Sports Complex Ground, Greater NoidaLIVE

  • Sun Mar 19 (50 ovs)09:30 local (04:00 GMT | 05:00 CET)
    3rd ODI Afghanistan v IrelandGreater Noida Sports Complex Ground, Greater NoidaLIVE

  • Wed Mar 22 (50 ovs)09:30 local (04:00 GMT | 05:00 CET)
    4th ODI Afghanistan v IrelandGreater Noida Sports Complex Ground, Greater NoidaLIVE

  • Fri Mar 24 (50 ovs)09:30 local (04:00 GMT | 05:00 CET)
    5th ODI Afghanistan v IrelandGreater Noida Sports Complex Ground, Greater NoidaLIVE

  • Tue Mar 28 – Fri Mar 3110:00 local (04:30 GMT | 06:30 CEST)
    ICC Intercontinental Cup Afghanistan v Ireland Greater Noida Sports Complex Ground, Greater Noida LIVE

دا هم ولولئ

کرکټ بورډ که لنګه غوا 

کرکټ بورډونه! ۱- د افغانستان کرکټ بورډ د ډيرو کوټو يو تعمير دی؛ خلک پکې …

ځواب دلته پرېږدئ

ستاسو برېښناليک به نه خپريږي. غوښتى ځایونه په نښه شوي *

%d bloggers like this: